23948sdkhjf

Søren Nielsen Diamantpolering i nyt samarbejde

Virksomhedens eksisterende samarbejde med en svensk parter er nu blevet udvidet med en kinesisk virksomhed.
Søren Nielsen Diamantpolering ApS har sammen med sin faste samarbejdspartner gennem 10 år G&VT Sweden AB indgået et samarbejde med M-Tex Group Kina, der skal sikre alle tre parter de ypperste kompetencer inden for ætsning, polering og lasergravering af værktøjer.

M-Tex Group er i dag blandt de førende virksomheder inden for ætsning, mens Søren Nielsen Diamantpolering er helt fremme med robotslibning og –polering. Via sine otte afdelinger verden over har M-Tex Group kunder i bilindustrien i både Asien og Europa samt opgaver i hele verden.

- Der er tale om et unikt samarbejde, hvor vi udveksler viden og teknikker. Vi vil på linje med kineserne kunne tilbyde det absolut bedste inden for ætsning, hvor kineserne til gengæld lærer de førende poleringsteknikker af os, siger Jesper Nielsen, der er medejer og salgschef i Søren Nielsen Diamantpolering ApS.

Via en kunde, der leverer til den svenske bilindustri, kom G&VT i kontakt med M-Tex. Forretningsidéen er, at G&VT i Sverige - og nu også Søren Nielsen Diamantpolering i Danmark - skal kunne udføre nøjagtig den samme kvalitet og ætsekode, som den pågældende kunde får fremstillet hos M-Tex i Kina. Dermed er leveringssikkerheden blevet højnet.

Foden inden for i bilindustrien
Det nye samarbejde lanceres under navnet M-Tex Group Europe og vil blandt andet give Søren Nielsen Diamantpolering mulighed for, at få foden inden for i bil- og lastbilindustrien. M-tex Group Kina løser i dag ætseopgaver for blandt andre BMW, VW, Ford, Volvo, Land Rover og Scania.

- Der bliver stillet de højeste krav til overflader om perfektion og særpræg i bilindustrien. Det være sig på sidespejle, kofangere, frontpaneler, dørrammer – ja på alle de plastflader, der giver et bilmærke sit særkende.

- Fordi vi er tættere på de europæiske kunder, er det oplagt for kineserne at lade os bistå med service og ætseopgaver – efter akkurat de samme ætseteknikker, fortæller Jesper Nielsen.

Udveksling af teknologi
Samarbejdet blev formelt etableret primo januar 2013, hvor Jesper Nielsen og hans kollega afdelingsleder Flemming Nielsen, der også er medejer, rejste til Kina sammen med direktør Hans Strøm og Karin Söderblom fra G&VT Sweden for at mødes med direktør Loy Chee Hong fra M-tex Group.

Allerede i slutningen af februar sendte Søren Nielsen Diamantpolering tre mand af sted for at lære M-Tex-medarbejdere de polereprocesser, som Søren Nielsen Diamantpolering er eksperter i. Medarbejderne i Søren Nielsen Diamantpolering er nu i gang med at lære kinesernes ætseteknikker.

M-Tex har fået sin ætseteknologi opgraderet efter ansættelsen af en medarbejder, som kom fra et andet af verdens førende firmaer inden for ætseteknologi; MoldTech. Det betyder, at metoderne til at skabe overfladekvaliteten er endnu mere stabile, så ensartetheden er højest mulig.
Kommenter artiklen (1)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078