23948sdkhjf

Svend Hoyer henter rekordordre på smørefri kæder

Ordren på næsten 19 mio. kr. fra en norsk offshore-virksomhed fordobler den hidtil største ordre til Svend Hoyer.
Svend Hoyers to forretningsenheder Hoyer Transmissions og Hoyer Motors har ageret på det norske marked siden slutningen af 1990’erne. Begge enheder har løbende udbygget samarbejdet med et bredt udvalg af kunder primært indenfor offshore- og den maritime sektor.

Rekordordren til Hoyer Transmissions på 18,7 mio. kr. (2,5 mio. euro) omfatter specialudviklede kæder, som skal leveres over 24 måneder til en af virksomhedens faste kunder i offshore-industrien. Hoyer Transmissions er specialister i kæder til primært offshore og marine, cementindustrien og fødevareindustrien.

Tæt samarbejde om udvikling
De unikke, specialudviklede smørefri kæder er udviklet i tæt samarbejde mellem Hoyer Transmissions, den franske samarbejdspartner, kædeproducenten Sedis, samt den norske offshore-kunde.

De 3,4 tons tunge kæder skal monteres på kompensatorerne på kundens boreskibe. Sammen med cylindere kompenserer de smørefri kæder for bølgernes bevægelser, så borerøret ikke bevæger sig og forbliver stabilt, selvom boreskibet naturligt følger bølgerne op og ned.

- Det er en meget væsentlig produktegenskab, at kæderne er smørefri, idet den øverste del af kæden ikke er inden for rækkevidde og derfor ikke er mulig at smøre løbende, siger business unit manager Peder Mørch fra Hoyer Transmissions.

- En anden betydelig egenskab ved kæderne er deres antikorrosive overfladebelægning, tilføjer han.

Svend Hoyer i vækst
Både Hoyer Motors og Hoyer Transmissions er vokset kraftigt gennem de seneste år, og udviklingen forventes at fortsætte. Omsætningen er steget med godt 30 procent på de europæiske markeder i første halvdel af regnskabsåret 2012/2013.

Hoyer Transmissions står for 37 procent af omsætningen på de europæiske markeder.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078