23948sdkhjf

Staermose Industry opruster

Investering i nye maskiner giver øget travlhed hos den østjyske underleverandør.
Det er først og fremmest investeringen i en Salvagnini fiberlaserskærer for godt et år siden, der her givet Staermose Industry’s maskinpark en kraftig opgradering.

- Det er en maskine, som vi i stor udstrækning bruger til rødmetaller, da den har en helt fantastisk snitkvalitet i de materialer. Derudover får den selvfølgelig også lov at producere helt almindelige emner i stål, fortæller salgschef John Stærmose.

Laserskærere gav nye kunder
Egentlig begyndte opgraderingen af Staermose Industry’s maskinpark allerede for fire år siden, da man investerede i en almindelig laserskærer, og det blev startskuddet til en periode med pæn vækst hos Odder-virksomheden.

- Det gik forholdsvis stærk med at få fyldt laserskæreren op, og derfor investerede vi sidste år i fiberlaseren. Vi har stadigvæk plads på den, men det er egentlig også gået ret stærk med at få fyldt den op, siger John Stærmose.

Investeringen i de to laserskærere har betydet en kraftig tilgang af nye kunder, og specielt investeringen i fiberlaseren har betydet en tilgang af en række opgaver med høje finish-krav, som fx badeværelsesinventar.

Flere maskiner på vej
Men her stopper investeringerne ikke. For i og med at laserkapaciteten er blevet øget kraftigt, er der behov for flere maskiner i resten af virksomheden.

- I og med at vi skærer mange emner, er der også mange emner, der skal overfladebehandles. Det er en proces, som vi overvejende har klaret ved håndkraft tidligere, men hvor der er perspektiver i at automatisere, forklarer John Stærmose, og fortsætter:

- Derfor er vi på udkig efter en kantslibemaskine og en vibrationsafgrater.

Årlig vækst på 15 procent
Salgschefen er da heller ikke i tvivl om, at investeringerne i maskinparken er godt givet ud. Den økonomiske udvikling de seneste år viser da også, at omsætningen er fulgt med op.

- Vi har en målsætning om at øge omsætningen med 15 procent årligt, og det har vi godt og vel nået for 2012. Den samme målsætning har vi for 2013, fortæller John Stærmose.

Staermose Industry er underleverandør til maskinproducenter, metalindustrien og byggebranchen, og kundelisten tæller blandt andet virksomheder som Alfa Laval, Johnson Controls, APV og Gea.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094