23948sdkhjf

Cabinplant vinder innovationspris på stor fransk udstilling

Cabinplant vinder innovationsprisen Trophées de l’Innovation på den internationale messe for fødevareteknologi, CFIA, i den franske by Renne.

Cabinplant får prisen for deres MHW SF Extreme-løsning til fuldautomatisk vejning og emballering af særligt klæbende produkter.

MHW SF Extreme var udvalgt blandt 100 deltagende produkter i konkurrencen, og løsningen adresserer et hul i markedet, nemlig fødevareindustriens indtil nu uløste udfordringer med at automatisere produktionen af ready-to-eat-måltider med meget klæbende ingredienser.

- Vi vinder Trophées de l'Innovation, fordi MHW SF Extreme er en både innovativ og meget anvendelig løsning, der med ét slag kan fuldautomatisere produktionen af ready-to-eat-måltider, som ellers er kendetegnet af mange tidskrævende manuelle processer, fortæller Anders Toft, ansvarlig for det franske marked.

Løsningen fra Cabinplant sætter ind præcis dér, hvor omkostningerne kan løbe i vejret – manuelt arbejde, rengøring og omstilling. Manuelt arbejde kan reduceres med op til 70 procent, mens rengøring og omstilling kan nedbringes til kun 5-10 minutter.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079