23948sdkhjf

VL Staal solgt til franskmænd

Den franske industrikoncern Poujoulats har overtaget ejerskabet af den danske skorstensproducent.
VL Staal har hidtil været ejet af Jørgen Damm og Erik Laigaard, men sidstnævnte ønskede at trække sig tilbage, og derfor blev de to ejere enige om at sætte virksomheden til salg. Det var dog vigtigt for dem, at finde en køber, som de matchede godt kulturelt, og derfor faldt valget på Poujoulats.

- Det har været meget vigtigt for os, at det for det første var en industriel køber, og at det har været en virksomhed med en kultur, som den vi har, siger Jørgen Damm til Børsen.

Bliver i Esbjerg
Poujoulats interesse for VL Staal blev først og fremmest skabt, fordi Esbjerg-virksomheden står stærkt på det nordiske, tyske og østeuropæiske marked, mens franskmændene selv er dominerende i Sydeuropa.

Koncernchef Frederic Coirier siger til Børsen, at der ikke bliver tale om en fusion af de to virksomheder, og at VL Staal dermed fortsætter som hidtil på havnen i Esbjerg.

Både han og Jørgen Damm, der fortsætter som administrerende direktør, forventer da også at kunne høste en del synergier mellem de to virksomheder og samtidig at kunne udnytte Poujoulats salgs- og marketingnetværk til at udvide den danske forretning.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.582