23948sdkhjf

Erano: Lavere afgift skaber flere job

Den nystartede smedevirksomhed glæder sig over, at Randers Kommune har valgt at sænke dækningsafgiften med virkning fra årsskiftet.
Erano A/S er blandt de virksomheder, der glæder sig over nyheden om, at dækningsafgiften i Randers Kommune faldt fra 6 til 5 promille ved årsskiftet.

- Hos Erano er vi selvfølgelig imødekommende overfor tiltag, der tilgodeser erhvervslivet i Danmark. Skal det danske erhvervsliv bestå og blomstre, er vi nødt til at have de rette vilkår for at konkurrere i et globaliseret samfund. Konkurrencen stiger, og afstandene bliver ”mindre”, siger direktør Jens Erik Pedersen til Metal Supply.

Læs også: Nu falder dækningsafgiften

Virksomheden, der har specialiseret sig i smedearbejde til byggeprojekter, råder over et samlet produktionsareal på 3.000 kvadratmeter ved Hovedvejen få kilometer nordvest for det centrale Randers. Det er dog ikke kun Erano selv, der kommer til at nyde godt af de lempede afgifter, mener direktøren.

- Randers Kommunes sænkning af dækningsafgiften er ikke blot med til at styrke konkurrenceevnen for kommunens virksomheder, men det vil også være medvirkende til at fastholde arbejdspladser og sikkert også skabe endnu flere job i løbet af året. I en tid med alt for mange ledige kunne noget tyde på, at kommunerne har indset, at nye arbejdspladser skal skabes i virksomhederne, og at dette kun sker, hvor økonomien tillader det, pointerer Jens Erik Pedersen.

Erano - der blev stiftet i september sidste år - er samlet set kommet strålende fra land i det, der er virksomhedens første regnskabsår, hvor man til dato ligger foran det fastlagte budget. Og det vil altså kun smitte positivt af på kommunen som helhed, lyder det fra direktøren.

- Når virksomhederne har fremgang og optimisme, vil det naturligt vise sig i mængden af jobs og nyansættelser, mener Jens Erik Pedersen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078