23948sdkhjf

Nyt trofæ til Næsby Maskinfabrik

Nu bliver der ekstra kamp om vægpladserne hos Næsby Maskinfabrik, da virksomheden netop har modtaget et ISO 9001-certifikat fra certificeringsvirksomheden Bureau Veritas
Det var ikke bare fluer på væggen, der overværede overrækkelsen af certifikatet til Næsby Maskinfabrik. En lang række impornerende jagttrofæer var vidner til, at salgs- og marketingchef Jørn Jensen, Bureau Veritas Certification, kunne overrække et velfortjent bevis på, at virksomheden nu har dokumentation for, at den lever op til ISO 9001.

– Næsby Maskinfabrik er på mange områder en UG-virksomhed, der har orden i butikken og styr på processerne. De har vist sig hurtige og effektive, og deres medarbejdere dygtige og kompetente. Der er en god kvalitetskultur, og medarbejderne har en meget ligefrem tilgang til kvalitetsarbejdet. Her bliver tingene gjort, sagde Jørn Jensen, i forbindelse med overrækkelsen af certifikatet til den glade modtager, kvalitetchef Merih Tesfamicael fra Næsby Maskinfabrik.

– Som leverandør til vindmølleindustrien har vi længe arbejdet systematisk med kvalitetsledelse. Nu har vi også fået dokumenteret, at vi lever op til den globale kvalitetsstandard ISO 9001. Men dette er kun starten. Vi vil fremover gøre endnu mere for at styrke vores kvalitetsindsats, siger administrerende direktør Per Hartvig.

Fakta om Næsby Maskinfabrik
• Specialister i pladebearbejdning i stål, rustfri stål og metaller
• Ca. 45 medarbejdere
• Leverer blandt andet til vindmølleindustrien, hvor der er høje krav til systemtisk kvalitetsledelse
• Certificeret efter den globale kvalitetsstandard ISO 9001
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08