23948sdkhjf

Dobbelt op hos JB Metalindustri

Ølstykke-virksomheden har investeret i en ny kantpresse.
JB Metalindustri har altid været meget interesseret i ny teknologi. I sommeren 2010 investerede man derfor i Trumpf´s nye kantpresse af typen 7036.

Maskinen har været en stor succes hos JB Metalindustri, og allerede nu leveres der endnu en kantpresse af type TruBend 7036. TruBend 7036 er Trumpf´s elektriske og ergonomiske kantpresse og samtidig en af de største succeser for Trumpf i nyere tid. Maskinen er siden lanceringen i 2008 og de første leverancer i starten af 2009 allerede godt på vej mod de 1000 stk. leveret på verdensplan.

Blandt de mange spændende features er bagstopfingre udført i kulfiber, bukkelinielaser, LED-belysning af arbejdsområde både foran og bagtil i maskinen. Dertil de ergonomiske detaljer såsom højdejusterbart bord, svingbart styrepanel i øjenhøjde, hulrum til ben i underpart med indstillelig fodskammel.

Ifølge Indehaver Jørgen Jensen, JB Metalindustri, er det tydeligt, at der på 7036 kommer langt flere emner igennem end på de traditionelle maskiner, både grundet en hurtig opstillingstid, men også på grund af god ergonomi, der giver et langt mere stabilt output og dermed højere produktivitet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109