23948sdkhjf

Hoyer Motors Asia udbygger markedsandel

Marinesektoren har det svært i Asien, og flere af Hoyer Motors’ kunder har haft markant omsætningsnedgang. Alligevel har Hoyer Motors Asia øget tilgangen af nye kunder.
Efter en svær periode for industrien og i særdeleshed marineindustrien i Asien er der nu tegn på, at industrien og byggeriet i regionen igen er inde i en positiv udvikling.

Derfor fortsætter Hoyer Motors Asia den strategi, som blev implementeret for over et år siden, hvor der blandt andet blev ansat tre nye sælgere, som primært har fokus på motorkunder i den kinesiske industri.

Det har nemlig i de sidste tre måneder vist sig, at strategien er rigtig, og Hoyer Motors Asia har udbygget tilgangen af nye kunder.

- Vi kommer dog ikke til at se de samme høje vækstrater som i sidste regnskabsår. Men vi er yderst tilfredse med at kunne udbygge vores position på et svært marked, siger CEO for Hoyer Motors Asia, Ketil Vesterlund.

IE2 motor godkendt i Kina
Kina besluttede 1. september 2012 at overgå til høj-effektive motorer IE2. Hoyer Motors har opnået godkendelse og energimærkning af sin IE2 motor, således at den nu er godkendt til salg i Kina.

- Vi har store forventninger til det fremtidige salg af vores IE2 motor – både til industrien generelt og til marineindustrien, siger Ketil Vesterlund.

Også salget i Korea er kommet godt i gang. Her etablerede Hoyer Motors eget salgskontor i Busan i marts måned i år. I Korea fokuserer Hoyer Motors hovedsageligt på marinebranchen.

- Men vi møder stigende efterspørgsel på industrimotorer, der efterlever den koreanske Hi-e standard, hvilket Hoyer Motors IE2 gør, siger Ketil Vesterlund.

Hoyer Motors blev introduceret på det japanske marked i starten af året og er blevet rigtig godt modtaget. Her fokuserer Hoyer Motors udelukkende på OEM producenter til marineindustrien.

Nye lokaler
Hoyer Motors Asia flytter til nye større lokaler i februar 2013.

Hoyers strategi er i høj grad at være lagerførende, og i takt med at Hoyer Motors Asia får flere kunder med forskellige behov, øges behovet for større lagerkapacitet. Det nye lager er på 3500 kvadratmeter og forventes at sikre tilstrækkelig plads de næste tre år.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078