23948sdkhjf

Travlhed hos Dansk Stålmontage

Den fynske virksomhed trodser krisen og melder om fyldte ordrebøger.
Hos Dansk Stålmontage er der nok at lave. Virksomheden, der beskæftiger sig med både konstruktion, fremstilling og montage i metalbranchen, har således formået at sikre nye ordrer til første halvår af 2013 i et noget større omfang end forventet.

- Ordrerne svarer til ca. to tredjedele af, hvad vi forventer at omsætte for på et helt år, udtaler direktør Palle Andersen.

De mange ordrer er ifølge direktøren resultatet af et fokus på den organisatoriske struktur i firmaet.

- Vi har oprustet os organisatorisk, så vi er blevet i stand til at gennemføre større entrepriser. Blandt andet har vi ansat ekstra projektledere, og derigennem frigivet ressourcer, således vi kan fokusere på større opgaver.

Ny alu-platform skal give vækst
Virksomheden går desuden målrettet efter nye brancher med deres egenproducerede platform DS Alu-platform, der er udviklet til indvendigt arbejde på tanke, siloer og lignende.

- Vi tror, platformen har et stort potentiale, fordi den både er hurtigere at sætte op og giver en bedre adgang til de sider, der arbejdes på, siger Palle Andersen.

Virksomheden har i den forbindelse ansat Anders Bisgaard Madsen til at sætte yderligere skub i salget gennem et målrettet fokus på at nå nye kunder i andre brancher, end man normalt satser på.

- Jeg tror fuldt og fast på platformens potentiale. Det er en rigtig god løsning til tanke med svære adgangsforhold, hvor man normalt bruger rigtig mange timer på at bygge stillads op. Her vil der være både tid og penge at spare, mener Anders Bisgaard Madsen.

Platformen tilpasses den enkelte kundes behov, og kan laves til flere forskellige diametre.

- Platformens fleksible muligheder er noget, kunderne sætter pris på, idet man så kan bruge platformen til forskellige tanke. Den er, som navnet antyder, lavet helt i aluminium, og enkeltdelene er ganske små, så man kan komme igennem selv små mandehuller og døre med den, siger Anders Bisgaard Madsen.

På sigt arbejdes der på at eksportere platformen til andre lande, ligesom der også arbejdes på en øget salgsindsats for firmaets andre produkter, blandt andet et spjæld til produktionsanlæg i fødevareindustrien.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078