23948sdkhjf

Nyt om navne: DIS opruster med ni udviklingsingeniører

Ingeniørvirksomheden har i sidste halvår af 2012 ansat en række udviklingsingeniører, som styrker virksomhedens kompetencer inden for udvikling af tekniske produkter og specialmaskiner.
Axel Overgaard Hindkær er blevet ansat som senioringeniør hos DIS i Århus. Axel er uddannet værktøjsmager og maskiningeniør og har mange års erfaring fra metal- og plastindustrien med stærke kompetencer inden for produktionsteknik.

Ole Ravn er blevet ansat som senioringeniør hos DIS i Århus. Ole er uddannet maskiningeniører og har mange års erfaring som design and application engineer hos Grundfos og senere Grundfos Lifelink.

Benjamin Haastrup er blevet ansat som senioringeniør hos DIS i Århus. Benjamin er uddannet stærkstrømsingeniør og har tidligere været ansat hos IBM, ICTUS og Electricon. Han har blandt andet stor erfaring inden for måleteknik, EMC og lynbeskyttelse.

Jesper Grønhøj Larsson er blevet ansat som senioringeniør hos DIS i Århus. Jesper er uddannet stærkstrømstekniker og har mange års erfaring som el-ingeniør fra blandt andet Vestas og Deif, hvor han blandt andet har arbejdet med eltavler og styresystemer til vindmøller.

Morten Walkusch er blevet ansat som projektingeniør hos DIS i Århus. Morten er uddannet civilingeniør inden for elektro-mekanisk system design fra Aalborg Universitet.

Adnan Dokic er blevet ansat som projektingeniør hos DIS i Esbjerg. Adnan er uddannet civilingeniør med speciale i maskinkonstruktion fra Aalborg Universitet.

Jesper Møller Sørensen er blevet ansat som projektingeniør hos DIS i Århus. Jesper er uddannet civilingeniør i applied mechanics fra Ingeniørhøjskolen i Århus. Jesper har tidligere været i ingeniørpraktik hos DIS.

Jesper Lykkegaard Christensen er blevet ansat som projektingeniør hos DIS i Århus. Jesper er uddannet maskiningeniør fra VIA University College i Horsens og har tidligere været praktikant og studentermedhjælper hos DIS.

John Amdi Lund Jensen er blevet ansat som teknisk designer hos DIS i Århus. John er uddannet maskinarbejder og teknisk designer og har mange års erfaring fra blandt andet Johnson Controls og Lema.

Også i DIS’ øvrige afdelinger har man de seneste måneder ansat en række udviklingsingeniører med specialer inden for hardware og software. Ingeniørvirksomheden har ansat mere end 20 nye medarbejdere i løbet af 2012 og beskæftiger ca. 100 medarbejdere i alt. DIS forventer, at kunne byde velkommen til endnu flere højtuddannede ingeniører i det nye år.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11