23948sdkhjf

LV Teknik opruster

Vissenbjerg-virksomheden har udvidet maskinparken med to ekstra bearbejdningscentre.
Det går stærkt for øjeblikket hos LV Teknik, og derfor har man nu udvidet maskinparken med to bearbejdningscentre for at kunne følge med kundernes efterspørgsel.

- Den ene er en lille, hurtig Brother palette-maskine, og den anden er en YCM 1000 mm. Det betyder, at vi har foretaget en ganske markant oprustning på fræse-siden, så vi nu er oppe på syv bearbejdningscentre, forklarer indehaver Henrik Larsen.

Robot øger kapaciteten
Udover de to bearbejdningscentre har den fynske virksomhed også investeret i en Universal-robot, der kan flyttes rundt mellem virksomhedens forskellige maskiner, og netop den investering har gjort LV Teknik mere fleksible.

- Den betyder, at vi faktisk har øget kapaciteten temmelig meget. Robotten gør det nemlig muligt at lade en maskine køre døgnet rundt, så jeg vil skyde på, at vi har øget kapaciteten 30-40 procent, siger Henrik Larsen.

God ordrebog
Og Vissenbjerg-virksomheden han sagtens fylde den ekstra kapacitet ud, for i takt med at man har specialiseret sig mere og mere i aluminiums-produktion, er antallet af kunder steget.

- Vi har skiftet lidt ud i vores kunder gennem de sidste to år og satset på at blive leverandør af aluminiumskomponenter. En del af kunderne laver vi stadig produkter til, men nu bare i aluminium, og vi har også fået en hel del nye kunder ved at slå os op på aluminium, fortæller Henrik Larsen, og slutter:

- Det betyder, at vi lige nu har meget travlt og har mange ordrer i hus. 2012 er gået helt fantastisk, og både 2011 og 2012 er gået bedre, end vi havde budgetteret med. Og der er stadig masser af ordrer tilbage til 2013.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079