23948sdkhjf

LV Teknik udvider produktionen

Et nyt samarbejde mellem LV Teknik og Fanuc er iværksat, og den første Fanuc Robodrill er allerede installeret.
Samarbejdet mellem de to virksomheder ser så lovende ud, at en anden Robodrill allerede er planlagt til at blive købt i år. Den nyligt installerede Robodrill er udstyret med 24.000 BBT30 spindel (Big Plus), Fanuc's egen direkte drevne DDR-T trunnion Rundbord samt værktøjsudmåler fra Blum.

Ejerne af LV, Teknik Henrik Larsen og Poul Vestergaard, udtaler sig således om den nye investering:

- Vi har i de senere år specialiseret os i aluminium, så derfor var valget af et nyt, effektivt bearbejdningscenter med mange omdrejninger på spindlen ret klar. Vi så Fanuc´s maskiner på VTM2014, og de gjorde stort indtryk. Vi har brug for en hurtig, præcis og pålidelig maskine, og på baggrund af de mange tusinder af Robodrills, der står rundt omkring i verden, var vi meget trygge ved investeringen. Vi har Fanuc-styring på stort set alle vores maskiner, og det har vi personligt rigtig god erfaring med.

- Vi er rigtig glade for at kunne levere en Robodrill til dette firma i Vissenbjerg på Fyn. LV Teknik viser helt klart deres seriøsitet til aluminiumsbranchen ved at investere i et bearbejdningscenter specialiseret til effektiv aluminiumsbearbejdning. LV Teknik er i en rivende vækst, så vores maskiner vil helt klart garantere dem en effektiv og stabil produktion, siger Mikkel Jon Hass, salgschef for Robomachines hos Fanuc i Danmark.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.144