23948sdkhjf

Robotgigant bygger ny hovedkontor i Københavns baghave

Fanuc investerer 100 mio. svenske kr. – 71,6 mio. danske kr. – i et nyt hovedkontor i Malmø.

- Med vores tilstedeværelse i Greater Copenhagen-regionen vil Fanuc kunne betjene et større område end tidligere, da regionen tilbyder store muligheder til fremtidig udvikling inden for fabriksautomatisering. En tredjedel af de etablerede virksomheder inden for levnedsmiddelindustrien, som er en af vores hovedsegmenter, er repræsenteret i dette område, siger Cerold Andersson, marketing director for Fanuc Nordic.

Fanuc har sit globale hovedkontor nær Mount Fuji vest for den japanske hovedstad Tokyo.

Koncernen har på verdensplan installeret mere end 550.000 robotter, 4 millioner CNC-styringer og 19 millioner servomotorer. Virksomhedens produkter anvendes især inden for bilindustrien, medicinsk teknik, logistik og konsumentvarer.

- Fanuc er en af verdens største robotproducenter. Vi tilbyder mere end 100 robotmodeller, som producerer den nyeste teknik i Japan. For at klare den voksende efterspørgsel udvider virksomheden lige nu massivt sin produktionskapacitet fra de nuværende 7.000 robotter per måned til 11.000 robotter frem mod slutningen af 2019. For at opfylde konceptet om ”service first” har Fanuc et stort anlæg i Europa inklusive lager for at kunne garantere hurtig levering af automationsprodukter til sine kunder, siger Cetold Andersson.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126