23948sdkhjf

Kimas investerer i fiber-laser

Kimas A/S i Kolding afgav på Euroblech 2012 bestilling på et komplet anlæg bestående af en 5030 fiber med 5 KW disk-laser fra Trumpf.
En sådan celle er optimeret til tyndpladebearbejdning og skal give bearbejdningstider og –priser, der skal give Kimas en betydelig konkurrencefordel. Maskinen er udstyret med LiftMaster Compact og et PartMaster udsorteringsbånd, og dermed kan der veksles mellem bemandet drift med mulighed for direkte udsortering af de skårne emner via PartMaster båndet og til en ubemandet drift via færdigemnepaletten i LiftMaster Compact´en.

Netop fleksibiliteten i anlægget var et af de punkter, som Kimas lagde megen vægt på i valget af det nye anlæg, fortæller Leo Nielsen fra Kimas.

- Vi er en mindre underleverandør, der skal leve højt på at have et fleksibelt produktionsapparat, men samtidig vil vi gerne bevæge os i retning af mere og mere automatiseret drift, siger han.

Med den nye 5030 fiber får Kimas i tilgift et set-up fremadrettet, hvor man med sine to pladelaserskærere fra Trumpf er i stand til at tilbyde sine kunder optimal bearbejdning af såvel tyndplade som tykplade, da man også råder over en maskine med ikke mindre end 7 KW - og det i et pladeformat på 2000x4000 mm.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078