23948sdkhjf

Fyns Kran Udstyr leverer løftesystem til Unicef

Et håndteringsanlæg, der erstatter manuelle tunge løft i Unicefs nye verdenslager i FN Byen, skal sikre en hurtigere nødhjælp og bedre arbejdsmiljø.
I alt drejer det sig om 21 vakuumløftere og 132 meter kransystemer til Unicefs verdenslager i Danmark, som Fyns Kran Udstyr skal montere og servicere.

Hovedlageret er et moderne, automatisk højlager, hvor der også pakkes manuelt via de mange pakkebånd. Nødforsyningerne pakkes til nødstedte i hele verden, og processen vil fremover være mere effektiv med det nye udstyr, så nødhjælpen kan nå hurtigere ud. Samtidig skåner håndteringsanlægget pakkeriarbejderne for tunge, manuelle løft, hvilket giver et bedre arbejdsmiljø.

Håndteringsanlægget er produceret af tyske Schmalz og består af 21 stk. JumboFlex, som kan løfte op til 35 kg og betjenes ergonomisk og nemt med kun én hånd samt 12 stk. aluminium traverskraner med en samlet længde på 132 meter.

- Opsætningen af håndteringsanlægget hos Unicef er vigtigt for os, idet den viser, at der ikke er nogen øvre grænse for, hvor meget man kan håndtere med vakuum snabelløftere. Samtidig falder det rigtig godt i tråd med vores fokus i 2013, som vi kalder ”Nej tak, til manuel håndtering”, udtaler produktchef Niels Christian Nielsen fra Fyns Kran Udstyr.

Fakta:
Fyns Kran udstyr har leveret vakuumanlægget til SSI Schäfer, som står bag byggeriet af højlageret, der ligger i den nye FN By. Det nye verdenslager er 25.000 kvadratmeter stort, svarende til tre fodboldbaner og består af lager, pakkeri og varemodtagelse.

Der er opstillet vakuum– og krananlæg til fem forskellige områder i lageret, Long Line, Pre Pick, Depalletizing, Short Lines og Flex Area.

Fyns Kran Udstyr A/S er beskæftiget inden for materialehåndteringsløsninger og kvalitetsløftegrej samt beslægtet udstyr. Virksomheden er landsdækkende med afdelinger beliggende i Odense, København, Esbjerg og Aalborg, og har i dag ca. 75 medarbejdere.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062