23948sdkhjf

Hydra-Comp ansætter salgschef og udvider

Med ansættelsen af en salgschef satser Skive-virksomheden på at blive endnu mere synlig over for kunderne. Samtidig har man udvidet med 600 kvadratmeter for at etablere en værkstedhal.
Hydra-Comp har ansat Finn Bjerglund som salgschef. Han kommer fra Dunlop Hiflex i Aalborg, hvor han både var teamleder og kørende konsulent. Stillingen er nyoprettet, og salgschefen vil primært få ansvaret for det opsøgende salg i Danmark. En planlagt opprioritering af eksportsalget i 2013 vil dog også sortere under Finn Bjerglund. Jørgen Jacobsen, direktør i Hydra-Comp, udtaler:

- Vi har manglet en mand med Finns kompetencer til at varetage den opsøgende salgsindsats. Selv om det går godt, og vi efterhånden har eksisteret i elleve år, er der stadig mange potentielle kunder, som ikke kender nok til vores produktprogram. Finn har været hos Dunlop Hiflex i syv år og er en erfaren herre. Hans uddannelsesmæssige baggrund som landbrugsmaskinmekaniker giver ham også en pæn forhåndsviden om mange af vores produkter. Han er absolut klædt godt på til jobbet, udtaler Jørgen Jacobsen.

Finn Bjerglund selv har store forventninger til sin nye stilling:

- Jeg kendte udmærket Hydra-Comp i forvejen, da vi tidligere har handlet sammen. De har et godt ry, og det tiltalte mig meget, at der var en langsigtet strategi for både virksomheden og min nye stilling. Jeg glæder mig til ansvaret, der følger med, og især at komme ud og få input fra kunderne. Jeg skal bidrage til, at visionerne for de kommende år føres ud i livet, siger Finn Bjerglund

Udvidelse på 600 kvadratmeter
Samtidig med nyanættelsen i salgsafdelingen er en udvidelse af lokalerne på Bjørnevej i Skive nu færdiggjort. Den tidligere lejer blev sagt op sidste år, da ledelsen kunne se, at der var behov for mere plads til værkstedsaktiviteterne. Jørgen Jacobsen siger:

- Vi foretager mange hydraulikreparationer i huset, men pladsen var efterhånden blevet for trang. Nu har vi bygget de 600 kvadratmeter, der tidligere var udlejet, om til én stor værkstedshal. Det giver en mere rationel arbejdsgang, da vi dermed har været i stand til at udskille vores maskin- og montageafdeling fra reparationsafdelingen med det mere beskidte arbejde.

Opdelingen i en ”ren” og en ”beskidt” del sker også som led i et påbegyndt arbejde med at få virksomheden ISO-certificeret i løbet af 2013. Hydra-Comp råder med udvidelsen i alt over 2.500 kvadratmeter, og det er nok for nu.

- Hvis vores vækst fortsætter, kan jeg ikke afvise, at vi måske får brug for endnu mere plads engang i fremtiden. Men nu skulle vi være sikret et par år frem, slutter Jørgen Jacobsen.

Fakta
Hydra-Comp A/S blev grundlagt i 2001 som en produktions- og handelsvirksomhed. Virksomheden er i dag en moderne maskinfabrik med speciale i konstruktion, ny-fremstilling og reparation af alle former for hydraulikcylindre til kunder i Danmark, Norge, Sverige og Tyskland.

Hydra-Comp er ejet af Jørgen Jacobsen og Ole Thomsen og udgøres p.t. af 19 medarbejdere. Hydra-Comp tilbyder desuden et bredt program i enkelt- og dobbeltvirkende hydrauliske cylindre fra førende producenter. Virksomheden har agentur for blandt andet Penta, Contarini og PZB og leverer skræddersyede løsninger til entreprenør-, landbrugs-, industri- og transportbranchen.

Foruden salg af pumper, motorer og ventiler, yder virksomheden også service til sine lokale kunder på stedet. Hydra-Comp ligger på Bjørnevej i Skive.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093