23948sdkhjf

Bila udvider med nyt samarbejde

Et strategisk samarbejde mellem robotleverandøren Bila A/S og norske Nor-Reg Systems AS ventes at øge både omsætning og markedsandele for begge virksomheder.
Bila, som er leverandør af robotprojekter til bl.a. mejeri- og fødevarebranchen, styrker nu det strategiske samarbejde med den norske producent af bakkerejsere og pakkemaskiner, Nor-Reg, og har dermed udvidet forhandlingen af Nor-Regs produkter på det danske marked.

Samtidig har Bila ansat Claus Børresen, som har mange års erfaring med pakkemaskiner og kommer fra en lignende stilling.

Forventningerne til det tættere samarbejde og de fremtidige salgsmuligheder, som det giver, er store hos Bila:

- Vi ser store muligheder i samarbejde med Nor-Reg. Det gør os i stand til at tilbyde vores kunder en bredere palette af produkter og vi forventer at kunne øge salget (markant) til de danske mejerier og fødevarevirksomheder, udtaler Jan Sørensen, adm. Direktør hos Bila.

Et skridt videre
Indtil nu har Bila og Nor-Reg solgt end-of-line produkter (projekter) til de samme kunder i Danmark og ofte har virksomhederne samarbejdet, men nu har man taget et skridt videre og samarbejdet forventes at styrke begge virksomheders position indenfor mejeri- og fødevarebranchen.

Kjetil Gjerdalen, Direktør hos Nor-Reg udtaler om det samarbejdsaftalen:

- Vi ser meget positivt på et styrket samarbejdet med Bila, da Bila er en stærk samarbejdspartner, som har et stort kendskab til markedet og som har stor erfaring med projektering af end-of-line udstyr. Det er glædeligt at Bila udvider sine kompetencer og organisation på dette. Samarbejdet forventes derfor at styrke vores salg til det danske marked betydeligt.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093