23948sdkhjf

World Wide Workers kandiderer til fynsk vækstpris

Smedevirksomheden fra Munkebo er blandt de 140 tilbageværende virksomheder i opløbet om at vinde dette års Entrepreneur Of The Year-konkurrence på Fyn.
De startede 1.049, og nu er de 140 tilbage i dette års Entrepreneur Of The Year-konkurrence, som Ernst & Young står bag.

World Wide Workers er indstillet som deltager i den globale vækstskaberkonkurrence, som afholdes i over 50 lande. Torsdag 8. november kåres en regional vinder på Fyn.

- Vores betydelige vækst og stigende omsætning inden for det seneste år er selvfølgelig noget, der bemærkes. Vi har kørt en konservativ økonomi siden start, samtidig med at vi har formået at udvikle organisationen og kompetencerne. Fremadrettet satser vi på endnu større vækst i udlandet. Derudover er vi medstifter af Danish Offshore Cluster, hvor vi sammen med tre andre håndplukkede virksomheder vil levere totalløsninger til onshore- og offshore-industrien. Det er en innovativ måde at styrke vores forretning på og tage større markedsandele uden for Danmarks grænser, siger Simon Øland, direktør i World Wide Workers.

Virksomheden blev etableret i 2006 i Munkebo og har i dag 50 medarbejdere efter et 2011, som bød på flere end 20 nyansættelser.

Læs også: Fynsk smedevirksomhed tredobler omsætningen
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078