23948sdkhjf

Hagens Fjedre hædret med lederpris

Støvring-virksomheden er netop blevet kåret til Årets Ejerleder 2012 i Nordjylland og går dermed videre til finalen, hvor landsvinderen kåres.
Efter et omfattende forarbejde har juryen valgt Hagens Fjedre A/S som landsdelsvinder i Nordjylland:

- Henrik Hagens er en ejerleder, der har forstået at forny virksomheden gennem svære tider, så den står stærkt rustet til fremtiden. Han tænker og opererer globalt blandt andet med aktiv involvering i internationale netværk, udtaler juryen for Årets Ejerleder i Nordjylland.

Forventer at ansætte flere medarbejdere
Virksomheden, der har eksisteret i mere end 65 år, har i dag 100 fuldtidsansatte, men forventer at øge antallet af ansatte.

Virksomheden har altid været ejerledet. Det var Henriks farfar, der startede virksomheden i 1945, og Henrik overtog virksomheden fra sin far. Ifølge direktør Henrik Hagens har en af årsagerne til virksomhedens succes været, at man i 2000 begyndte at sælge til de udenlandske markeder. I 2011 startede Hagens Fjedre produktion i Kina. Ifølge juryen tilfører virksomheden viden, kvalitet og sikkerhed til et forholdsvis simpelt produkt, hvilket sikrer forretningsgrundlaget.

En ejerleder er – som navnet indikerer, en person, der ejer og leder en virksomhed. Og selvom ordet ejerleder ikke engang er godkendt af Dansk Sprognævn, udgør de danske ejerledere en stor del af dansk erhvervslivs rygrad. Derfor kåres de bedste ejerledere i den landsdækkende konkurrence Årets Ejerleder 2012. Konkurrencen er blevet til i et samarbejde mellem Erhvervsorganisationen Ejerlederne, Nykredit, Jyllands-Posten og revisions- skatte- og konsulenthuset PwC.

Kåringen som landsdelsvinder betyder, ud over titlen, at Hagens Fjedre går videre til finalen, hvor årets bedste danske ejerleder kåres. Årets Ejerleder 2012 kåres i København den 15. november.

Udover Hagens Fjedre var også Morten Vestergaard fra Vestergaard Marine Service og Per Thy Sørensen fra Jernstøberiet Dania med i den nordjyske finale.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063