23948sdkhjf

DIS indviede nyt domicil

Der var stort fremmøde til receptionen torsdag den 25. oktober, da ingeniørvirksomheden Dansk IngeniørService A/S (DIS) officielt slog dørene op til det nye domicil i Stilling, Syd for Århus.
DIS har forvandlet det tidligere campingvogncenter til Danmarks største teknologiske udviklingshus og har skabt nye rammer for innovativ og effektiv udvikling af produkter, specialmaskiner og teknologi.

Efter af taler af direktører, Michael Gadeberg og Søren Bunk samt bestyrelsesformand, Jan Snogdal, bød Skanderborgs borgmester, Jørgen Gaarde, DIS velkommen i kommunen og lykønskede med det nye domicil.

De fremmødte fik mulighed for at se de nye faciliteter, som rummer en masse spændende muligheder for nyt og anderledes samarbejde med ingeniørvirksomheden. Tre projekthoteller, innovationscenter, værksted-, test- og montagefaciliteter, samt laboratorium til el- og hardwareprojekter er nogle at de nye faciliteter, som DIS kan tilbyde i fremtiden.

- Vi er rigtig stolte af at slå dørene op til vores nye domicil i dag og ikke mindst til et nyt og spændende kapitel i DIS’ historie, fortæller direktør, Søren Bunk.

- Samtidig sender vi en tak til alle de mange kunder, leverandører og andre venner af huset, som lagde vejen forbi DIS i løbet af dagen og var med til at fejre indvielsen af vores nye hus, slutter han.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093