23948sdkhjf

Brimas i clinch med Dansk Metal

Et indslag i TV2-Nyhederne fik Dansk Metal til at sende 17 ledige smede ud til Brimas. De havde dog ikke de rette kvalifikationer, meddelte direktør Thomas Iversen.
Thomas Iversen oplyste i et indslag på TV2-Nyhederne i sidste uge, at Brimas akut stod og manglede 5-10 smede, og det fik den lokale afdeling af Dansk Metal til at sende 17 ledige ud til virksomheden. Det skriver Jyllands-Posten.

Men alle 17 måtte gå skuffede fra den østjyske stålvirksomhed igen. Administrerende direktør hos Brimas, Thomas Iversen, mente nemlig ikke, at de var tilstrækkeligt kvalificeret til at arbejde i virksomheden.

- Vi har fået en række henvendelser, og for nogle af dem har vi vurderet, at ansøgernes kompetencer ikke passer ind i forhold til den type produktion, som vi har. Indtil videre har vi ansat tre personer. At det åbenbart ikke er nogen af dem, der er henvist fra Dansk Metal i Horsens, er selvfølgeligt ærgerligt for dem, siger Thomas Iversen til Jyllands-Posten.

Han forklarer til avisen, at han efterspørger medarbejdere med en alsidig smedebaggrund. Udover det traditionelle svejsearbejde skal smedene også kunne arbejde med fx laserskæring, kantbukning og overfladebehandling, og den alsidighed var han altså ikke i stand til at finde blandt de 17 ledige.

Hos Dansk Metal Horsens er formand Bjarne Sørensen forarget over udmeldingen fra Brimas.

- Man kunne godt få det indtryk, at det lige så meget er for at profilere sig selv, når man meddeler, at man mangler ti mand, uden at man efterfølgende vil ansætte folk, siger han til DR Østjylland.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095