23948sdkhjf

Østjysk virksomhed overtager Danfoss-selskab

Virksomheden Styreg, der har hjemme i Galten vest for Århus, overtager Danfoss Climate Solutions Service & Energy Trim team.

- Efter overgangen til Styreg vil servicen til vores kunder fortsætte på samme høje niveau. Jeg er derfor meget tilfreds med det nye samarbejde med Styreg: Deres fokus på service giver optimale muligheder for at vi sammen kan fortsætte ad en bæredygtig og energieffektiv vej for vores kunder, siger Jacob Damgaard Andreasen, salgsdirektør og landechef i Danfoss Climate Solutions Danmark, i en pressemeddelelse.

Med overtagelsen får 14 Danfoss-servicemedarbejdere fra 1. marts ny arbejdsgiver i den nyoprettede serviceafdeling Styreg Heating A/S.

Styreg har samarbejde med Danfoss siden 2009 som servicepartner indenfor VLT og Vacon frekvensomformere. Jørgen Seerup fortsætter som servicechef for Styreg Heating, efter mere end 34 år ansættelse hos Danfoss.

- Medarbejderne har samlet mere end 200 års erfaring med varme, ventilationsapplikationer, varmegenvinding og energioptimering, som bringes med videre til Styreg Heating A/S, siger han.

Service & Energy Trim-teamet leverer årlige bygnings-serviceeftersyn og optimerer energiforbruget for et bredt spekter af kunder i Danmark – med hovedvægt på industrielle, kommunale, regionale og statslige bygninger samt boligforeninger.

I Styreg er begejstringen ligeledes stor for det nye samarbejde, og Thomas Rask, CEO og partner, garanterer, at man fra Styregs side vil gøre sit bedste for, at overgangen bliver så let som mulig for alle involverede parter.

- Vi glæder os umådeligt meget til at byde kunderne samt 14 nye professionelle kolleger velkommen til Styreg. Vi er taknemmelige for denne mulighed for - sammen med Danfoss - at levere service i verdensklasse til kunder i Danmark, siger Thomas Rask.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11