23948sdkhjf

Nyt om navne: Landeansvarlig hos Wavin forfremmes for anden gang på et år

49-årige Henrik Falck tiltrådte i november 2021 stillingen som sales director. Han blev blot otte måneder senere forfremmet til country director på det danske marked. Den 1. januar i år udvidede han så paletten med Sverige.

- Timing er selvfølgelig en afgørende faktor for, at jeg har rykket så hurtigt. Jeg har på kort tid fået chancen for at bevise mit værd og mit blik for at skabe muligheder. Det tror jeg, har været udslagsgivende for, at jeg har er blevet tildelt rollen og ansvaret, udtaler Henrik Falck.

Som country director med ansvar for både det danske og svenske marked er den tidligere Grundfos-ansatte i dag ansvarlig for aktiviteterne og markedsrepræsentationen i de to lande.

- Danmark og Sverige har sammenfald på flere områder i forhold til markedsstrukturer, ligesom der også er flere kunder, som er aktive på tværs af landegrænserne, derfor er det fornuftigt at samle ansvaret for landene ét sted og dermed anvende synergierne positivt, siger Henrik Falck.

Fokus på nye strategiske områder

Henrik Falck har en klar ambition om at udbygge Wavins markedsposition.

- Vi står fornuftigt i begge lande, men særligt i Sverige har vi ambitioner om at udvide produktporteføljen og vores markedsposition med den ambition om at blive den foretrukne samarbejdspartner, når det kommer til innovativ og bæredygtig vandhåndtering samt indeklimaløsninger.

Han fortsætter:

- I både Danmark og Sverige har vi to vigtige strategiske fokusområder. Vi skal udbrede vores knowhow og løsninger inden for Urban Climate Resilience og Indoor Climate Solutions. Globale indsatser der i den grad understreger Wavins mangeårige arbejde med at skabe sunde og bæredygtige miljøer og aktivt løse de globale udfordringer, hvad angår adgang til rent vand og sanitet, solid og effektiv infrastruktur.

Artiklen er en del af temaet Navnenyheder.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Vestas væltet af tronen som verdens største vindmølleproducent
Nye kunder har erstattet russiske ordre hos Aabo-Ideal
SP Group forventer øget vækst i 2023
Fremgang til Danish Aerospace Company efter kommerciel rum-succes
Offshore-koncern vender millionunderskud til overskud
Rekordstor ordrebeholdning giver behov for flere medarbejdere hos Sterke
Andre Nordiske Medier
Electronic Supply DK
Building Supply DK
Food Supply DK
Jern & Maskinindustrien
Søfart
PlastForum DK

Send til en kollega

0.093