23948sdkhjf

Force Technology på opkøb

1. februar overtager Force Technology alle medarbejdere og aktiviteter i Kiwa Inspecta. Det oplyser Force Technology på sin hjemmeside.

Hermed styrker Force Technology sin position som udbyder af inspektionsydelser indenfor NDT-, svejse- og trykområdet.

Force Technology forudser, at der i fremtiden vil blive mangel på kompetencer inden for inspektion og certificering af energianlæg, som dermed potentielt kan lægge en dæmper på den grønne omstilling.

- Som GTS-institut er vores vision at gøre verden mere bæredygtig og sikker, og overtagelsen af aktiviteterne og særligt de kompetente medarbejdere er et vigtigt skridt mod at indfri vores vision, siger Jesper Haugaard, bestyrelsesformand i Force Technology, på hjemmesiden.

Force Technology beskæftiger mere end 1.000 medarbejdere og har omfattende infrastruktur af test- og prøvningsfaciliter, rette mod for eksempel vindsektoren, den maritime industri og life science-sektoren.

- Både nye og nuværende kunder vil med overtagelsen opleve, at vi kan betjene endnu flere, endnu bedre med øget fleksibilitet og kapacitet, som markedet efterspørger i en tid med knaphed på fagtekniske ressourcer, siger Hanne Christensen, CEO i Force Technology.

- Vores kunder vil få gavn af de synergier, som overtagelsen medfører, hvor for eksempel automatiserede og digitale inspektionsydelser vil styrke deres konkurrenceevne og give dem adgang til en bred vifte af kompetencer og faciliteter indenfor for eksempel materialeområdet.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Derfor blev ny investor inviteret inden for hos Weldingdroid
Nyt om navne: Lemvigh-Müller henter ny indkøbsdirektør for stål
Siemens Gamesa vil gentænke leverandørkæderne
Topsoe har brugt 80 millioner på gasnødplan: Det er en billig forsikring
Ingeniørvirksomhed går sammen med enzymgigant og skaber nyt uddannelsesforløb om automation
Andre Nordiske Medier
Electronic Supply DK
Building Supply DK
Food Supply DK
Jern & Maskinindustrien
Søfart
PlastForum DK

Send til en kollega

0.125