23948sdkhjf

Parker og Bevola indgår nyt samarbejde for hydraulik

Parker Hannifin Danmark og Bevola har indgået en aftale, som bevirker, at Bevola bliver distributør af Parkers hydraulikprodukter til mobil- og transportmarkedet.
Målet med den nye aftale er at styrke både Bevolas og Parkers markedsposition inden for hydraulikprodukter til mobil- og transportmarkedet. Aftalen understøtter endvidere Parkers distributionsstrategi – at skabe mere synlighed af Parker-produkter gennem værdifulde partnere.

- Det har derfor været vigtigt for Parker at indgå aftale med en samarbejdspartner, der kan understøtte Parkers høje service- og kvalitetsniveau. Parker valgte derfor at indgå aftale med Bevola, idet vores tankesæt, værdier og strategier passer sammen på en række afgørende områder, hvor kvalitet, miljøhensyn og ønsket om at kunne tilbyde kunderne de bedste produkter til konkurrencedygtige priser er vigtige parametre, skriver de to virksomheder i en pressemeddelelse.

Bevola er gået i gang med at iværksætte en funktion, der bliver ansvarlig for ovennævnte markedsområde med det formål at sikre kunderne et fortsat højt serviceniveau. Parker vil støtte Bevola i hele opbygnings-processen. Bevola forventer at være selvkørende i løbet af efteråret.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11