23948sdkhjf

Hans Buch indgår samarbejde med Emerson

Emerson Process Management har udpeget Hans Buch A/S som distributør af den fulde pakke af instrumenteringsudstyr.
- Vi er glade for at kunne udvide vores eksisterende produktpallette med Emersons fulde program af Rosemount-løsninger til tryk-, niveau-, temperatur- og flowmåling, Micro Motion Coriolis masseflow-, densitets- og viskositetsmålinger og det omfattende program inden for analyseløsninger, siger Mads-Ole Astrupgaard, administrerende direktør i Hans Buch og moderselskabet Fritz Schur Technical Group.

- Kombinationen af Emersons produkter i verdensklasse og vores store erfaring inden for applikationer og grundige produktkendskab sikrer, at kunderne får den bedst mulige service og rådgivning til netop deres applikation, fortsætter han.

Samarbejdet mellem de to selskaber startede faktisk for mere end 50 år siden med distributionen af Mobrey-produkter i Danmark. Siden da har begge selskaber stadfæstet deres position i markedet, men har primært betjent forskellige markedssegmenter, og netop derfor komplementerer de nu hinanden så godt.

- Takket være dette udvidede samarbejde med Hans Buch kan vi nu tilbyde kunderne bedre og mere fleksible løsninger, siger Thomas Ortenberg, managing director hos Emerson Process Management.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094