23948sdkhjf

Vind-servicevirksomhed henter ny topchef

Flex Wind, der blandt andet tilbyder service inden for installation og vedligehold af vindmøller, har fået ny CEO.

Ole Bridal har overtaget posten fra Jens Nygaard Laursen, der i stedet bliver managing director, Americas.

Ole Bridal har en international baggrund inden for vindenergi, el- og telekom-infrastruktur. Senest kommer han dog fra en stilling som senior vice president hos slagterikoncernen Danish Crown.

- Vi er enormt begejstrede for, at Ole kommer til Flex Wind, da han har alle de nødvendige evner for at lede virksomheden ind i næste fase, siger Søren Birn, bestyrelsesformand hos Flex Wind, i en pressemeddelelse.

- Virksomheden er på en stejl vækstrejse, og som planlagt i vores strategi gearer vi op i ledelsen. På samme tid vil jeg gerne udtrykke min beundring for Jens Nygaard Laursen for hans dedikerede engagement i at lede Flex Wind til det nuværende position. Det er et privilegium, at Jens fortsætter som administrerende direktør for Flex Wind i Amerika, fortsætter han.

Ole Bridal tilføjer:

- Jeg vil sikre profitabel vækst inden for de eksisterende tilbud som dækker vindmølle-installation, service og vinger. Samtidig med at nye markeder, som det amerikanske, vokser, vil min opmærksomhed også være på at opbygge den rigtige organisation af motiverede medarbejdere med de kompetencer, der efterspørges af vores klienter – nu og i fremtiden.

Artiklen er en del af temaet Navnenyheder.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11