23948sdkhjf

Advansor blev gazellevinder i Region Midtjylland

Med en vækst på 2062 procent på bare fire år blev det den midtjyske producent af køleudstyr, Advansor, der i år vandt gazelletitlen i Region Midtjylland.
Det skriver Børsen.

Torsdag blev Advansor for første gang kåret af Børsen som gazelle – endda som vinder i Region Midtjylland. Og med en vækst på hele 2062 procent på bare fire år, må virksomhedens nye titel absolut siges at være berettiget.

I regnskabsåret 2010/2011 var Advansors brutofortjeneste på 41 mio. kr. og overskuddet lød på 26. mio. kr. før skat. Virksomheden udvikler og producer miljøvenligt køleudstyr til supermarkedskæder i hele Europa. Her hjemme var discountkæden Fakta virksomhedens allerførste kunde.

Solgt for trecifret millionbeløb
Virksomheden sælger og eksportere sine køleanlæg i 12 europæiske lande, og eksporten udgør hele 85 procent af omsætningen.

- For at få succes som iværksætter gælder det om at have en rigtig god idé, som med et teknologiskift revolutionerer markedet. Vi er ydmyge og føler, at vi har været heldige med at få solgt vores virksomhed godt. Men vi har også været dygtige købmænd. Pengene har dog ikke været drivkraften, men det at komme i mål og vinde, siger teknisk direktør i Advansor, Kim Christensen, til Børsen.

Kim Christensen og Torben Hansen, begge civilingeniører, har sammen etableret virksomheden, som de i november i fjor solgte til den børsnoterede amerikanske industrikoncern Dover Corporation for et trecifret millionbeløb.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.255