23948sdkhjf

Ny topchef til Semco Maritimes norske forretning

Semco Maritime har udnævnt Tor Erik Christoffersen til administrerende direktør for koncernens norske forretning. Han tiltrådte stillingen den 1. januar 2023 og vil arbejde fra kontorerne i Bergen og Stavanger, hvorfra han vil stå i spidsen for Semco Maritimes 400 kollegaer i Norge samt aktiviteterne på Hanøytangen og offshore i Nordsøen.

Tor Erik Christoffersen har en stærk baggrund fra den internationale maritime industri og oliesektoren med flere end 15 års erfaring fra ledende stillinger og kommercielle roller. Han har senest været chief commercial officer og en del af koncernledelsen i norskbaserede PSW Group, der leverer en række services og løsninger til den globale energi- og boreindustri. Inden hans 12 års ansættelse i PSW Group havde han en ledende stilling med ansvaret for market & operations i GV Rieber Shipping, hvor han arbejdede i seks år.

- Vi er glade for at byde Tor Erik Christoffersen velkommen som leder af Semco Maritime Norge og ser frem til at trække på hans omfattende kommercielle erfaring for at skabe en endnu stærkere forretning med et solidt tag i markedet. Han vil spille en nøglerolle i udviklingen af vores tilbud til kunderne og udvidelsen af vores forretning i Norge, siger Nikolaj Vejlgaard, senior vice president rig & offshore marine, Semco Maritime.

Artiklen er en del af temaet Navnenyheder.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Esbjerg-selskab fik 10 millioner i erstatning
Udlandet driver væksten i Lasse og Kristians pallevender-eventyr
Bid af ikonisk producent af landbrugsmaskiner solgt til svenskere
Sanktioneret Krim-bro flød med Hempel-maling
Vesterhav Syd: Nu begynder arbejdet med fundamenterne
Millioninvestering skal gøre producent af landbrugsrobotter klar til salg
Andre Nordiske Medier
Electronic Supply DK
Building Supply DK
Food Supply DK
Jern & Maskinindustrien
Søfart
PlastForum DK

Send til en kollega

0.578