23948sdkhjf

Haugaard ansætter ny CEO og samler alt under ét tag

Den fynske underleverandører indenfor rørbukning, trådbukning og profilbukning, Haugaard Company, og de 150 medarbejdere fordelt i Danmark og Letland har fra årsskiftet fået ny direktør. 

Den hidtidige CEO Claus Haugaard har overladt den daglige ledelse til Michael F. Nielsen, der de seneste 20 år har været driftsdirektør for andre danske virksomheder i blandt andet Mexico, USA, Kina og senest Polen. 

Det oplyser virksomheden selv i en pressemeddelelse. 

Claus Haugaard fortsætter i virksomheden som chef for salg og forretningsudvikling.

- Med de seneste års vækst og ekspansion af Haugaard-forretning, er vi kommet til det punkt, hvor det næste store skridt skal tages for at gøre virksomheden klar til fortsat at følge med det stigende forretningsomgang og møde vores kunders ønske om tættere samarbejde i hele værdikæden fra design til endelig leverance hos slutkunderne, siger Claus Haugaard. 

Foruden de nye kræfter på ledelsesgangen udvides både produktionskapaciteten og serviceydelserne markant hos virksomhed, da samtlige lettiske aktiviteter samles under ét tag i foråret. 

- Haugaard er vokset meget de seneste år og er lige nu spredt ud på tre lokationer i Letland og én i Danmark. Min først opgave bliver at samle de lettiske aktiviteter i en stor og moderne produktionsbygning i Jelgava på godt 11.000 kvadratmeter, fortæller den nye direktør Michael F. Nielsen.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109