23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelseslokaler og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til metal- og maskinindustrien, der melder om udskiftninger i bestyrelse eller på ledende poster i denne uge.
CO-Industri
Claus Jensen, formand for Dansk Metal, er blevet konstitueret som ny formand for CO-Industri i stedet for Thorkild E. Jensen. Claus Jensen er konstitueret formand frem til 1. oktober, hvor CO-industris Centralledelse ventes at vælge ham som formand.

Centralorganisationen af industriansatte i Danmark (CO-Industri) er et kartel, der har fagforbundene 3F, Dansk Metal, HK/Privat, Teknisk Landsforbund, Dansk El-Forbund, Blik- og Rørarbejderforbundet, Malerforbundet og Serviceforbundet som medlemmer.

Danfoss IXA A/S
Henrik Gedde Moos er fratrådt som administrerende direktør hos Danfoss IXA A/S (kilde: BIQ.dk).

Danfoss IXA A/S udvikler optiske sensorer til måling af miljø- og energiparametre, gasser, temperatur osv.

Danish Water Technology Group
Danish Water Technology Group har på sit medlemsmøde afholdt valg til Sektionsrådet, som tæller følgende medlemmer: Kristian Kjeldgaard, AVK International (formand), Per Trøjbo, Kamstrup A/S, (næstformand), Hans Peter Andersen, Intego A/S, Peder Fosbøl, Haarslev Industries A/S, Morten Miller, Mycometer A/S, John B. Kristensen, Danish Water Forum/Alectia A/S og Benny Hagelskjær, Water Training & Consulting.

Danish Water Technology Group er en del af Eksportforeningen i Silkeborg. Eksportforeningen er en privat, landsdækkende forening, der for tiden består af ca. 500 medlemsvirksomheder, som spænder lige fra de små nye eksportører til de helt store industrilokomotiver.

Danske Landbrugsmaskinfabrikanter
Jens-Peter Pedersen, Jema Agro A/S, er blevet udnævnt til formand for Danske Landbrugsmaskinfabrikanter i stedet for Sten Andersen, Dan Egtved A/S, der bliver næstformand.

Euro Therm A/S
Lars Blavnsfeldt er blevet udnævnt til bestyrelsesformand hos Euro Therm A/S i stedet for Palle Nørgaard (kilde: BIQ.dk).

Euro Therm A/S er leverandør af små og mellemstore biomasse anlæg til fjernvarme.

Polytech A/S
Jens Karkov Jakobsen er tiltrådt som administrerende direktør hos Polytech A/S i stedet for Morten Axel Petersen (kilde: BIQ.dk).

Polytech A/S udvikler produkter og løsninger i polymere materialer til især offshore- og vindmølleindustrien.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08