23948sdkhjf

Richter Hansen jagter ny direktør

To år efter Erik Skjærbæks opkøb er Richter Hansen på udkig efter en ny direktør, som skal være med til at definere Svendborg-virksomhedens strategiske grundlag.
Richter Hansen A/S er på udkig efter en ny administrerende direktør.

Det fremgår af et opslag på Svendborg-virksomhedens hjemmeside, og en kilde i virksomheden bekræfter over for Metal Supply, at Klaus Jørgensen er fratrådt sin stilling som direktør.

Fyringer og ansættelser
Richter Hansen beskæftiger i dag omkring 40 ansatte og har gennemgået et mindre rutsjebaneforløb, siden rigmanden Erik Skjærbæks overtagelse for to år siden.

Et fejlslagent projekt kostede virksomheden omkring 10 mio. kr. og medførte, at man i februar 2011 måtte afskedige syv af de cirka 30 ansatte, men i september 2011 kunne Børsen så fortælle, at arbejdsstyrken var mere end fordoblet til 60 ansatte.

Fusion med Hammerum Stainless
Richter Hansen kom ud af regnskabsåret 2011 med et beskedent underskud på 74.000 kr., som blev betegnet som tilfredsstillende af ledelsen med henvisning til opstartsomkostninger på 3 mio. kr. Samtidig fusionerede virksomheden med virkning fra 1. januar 2012 med Hammerum Stainless.

Fusionen skulle blandt andet mindske det administrative arbejde i de to virksomheder, der begge er en del af Erik Skjærbæks Dansk Synergi-koncern, samt gøre det muligt at flytte medarbejdere virksomhederne imellem.

Ved samme lejlighed understregede direktør Klaus Jørgensen – som blev hentet af Erik Skjærbæk fra emballagevirksomheden Promens Bjæverskov – at 2012 havde fået en positiv start med et højt aktivitetsniveau.

Direktør skal tegne ny platform
Klaus Jørgensen er siden fratrådt sin stilling som administrerende direktør i virksomheden, men det er ikke lykkedes Metal Supply at få en kommentar fra Erik Skjærbæk til, hvad der ligger bag direktørskiftet.

Ifølge opslaget på Richter Hansens hjemmeside skal afløseren på direktørposten kunne tiltræde hurtigst muligt for blandt andet at etablere og udføre en ”ny strategisk platform” for virksomheden.

I opslaget fremgår det også, at direktøren kommer til at referere direkte til ”en økonomisk velfunderet ejer”, samt at fristen for ansøgninger udløb den 16. september.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094