23948sdkhjf

Nyt om navne: Wavin sikrer sig specialist inden for vand og data

Den 1. november tiltrådte Mathias Poulsen i en nyoprettet stilling som technical & commercial manager i enheden Urban Climate Resilience hos Wavin Danmark.

- Jeg skal meget mere ud til kunderne end hidtil og i dialog med rådgivende ingeniører arkitekter, kommuner og byudviklere om, hvordan de håndterer og opbevarer regnvand bedre og smartere, end vi gør i dag, siger Mathias Poulsen, og fortsætter:

- Klimaforandringer er årsagen til, at vores byers gader oversvømmes, grundvandet forurenes, og de grønne områder er ved at forsvinde. Wavin en del af løsningen, når infrastrukturen skal moderniseres og bæredygtige byer skal bygges.

Ikke på ukendt vand

Han kommer fra et job gennem seks år først som product specialist og senere som technical product manager hos Kamstrup, hvor han arbejdede med data og vandmåling.

- Med solid erhvervserfaring og en baggrund, der både er teknisk og kommerciel har Mathias et fantastisk afsæt for at være med til at designe løsninger for Wavins kunder. Området Urban Climate Resilience er under opbygning, så Mathias får en central rolle med ansvar for det danske marked, fortæller David Ander, der er nordic commercial manager i Wavin.

- Jeg glæder mig til at byde ind med min erfaring og til at være med fra indledende dialog, specificering af behov og løsninger til at drive designfasen frem til succesfuld integrering af løsninger. Jeg anser det som en yderst relevant opgave sammen med dygtige kolleger at klæde vores byer og infrastruktur på til at kunne håndtere klimaforandringerne, afslutter Mathias Poulsen.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Grønt netværk bakker op om klimatold på kinesisk stål
Næste år satser Roblon på sorte tal
Efter coronalåns udløb: Kurs mod flest konkurser i 12 år
Siemens Gamesa Renewable Energy skal have ny CFO
Karstensens får ja til 130 meter lang tørdok
Ny 3D-print-uddannelse skal hjælpe virksomheder på rette vej
Andre Nordiske Medier
Electronic Supply DK
Building Supply DK
Food Supply DK
Jern & Maskinindustrien
Søfart
PlastForum DK

Send til en kollega

0.126