23948sdkhjf

Ejerleder i gummibranchen hædret

I forbindelse med kåringen af Årets Ejerleder 2022 i Midt- og Vestjylland overrækkes for sjette gang en temapris, som går til en ejerleder, der har udvist et stærkt fokus på årets tema, talent og tillid.

Prisen går i år til Jesper Berg Kristensen fra Lemvig-virksomheden RG Rom Gummi, som tilbyder gummiløsninger til en lang række industrier.

- Temaprisen går til Jesper, der står i spidsen for familievirksomheden RG Rom Gummi. Jesper er en ejerleder, der vil sine medarbejdere det bedste. Han har et stort fokus på talent og en speciel passion for at sætte nye projekter i gang og videregive det fulde ejerskab til medarbejderne. Det er vigtigt for Jesper, at alle medarbejdere har det godt, og at alle har tillid til Jesper som ejerleder, udtaler Poul Spencer Poulsen, partner i PWC i Herning, og fortsætter:

- Tillid fylder meget for ejerlederen, ligesom det er en grundlæggende værdi i RG Rom Gummi, at alle skal behandles med respekt og blive set på, som man er. Jesper støtter lokalområdet, og så spiller han en aktiv rolle i den lokale erhvervsudvikling. Derudover er Jesper også en solid forretningsmand, som har formået at øge omsætningen med 40 procent over de seneste fem år.

Fokus på medarbejderne

RG Rom Gummi er en familievirksomhed, som blev stiftet af Jesper Berg Kristensens far, Leif Jørgen Kristensen, i 1983. RG Rom Gummi er specialiseret i vulkanisering af gummi og producerer gummiløsninger til fiskeindustrien. Jesper Berg Kristensen begyndte at arbejde for RG Rom Gummi i 1996 og overtog familievirksomheden delvist i 2000 med en klar generationsskifteplan om, at han skulle overtage resten i 2008.

- Jesper Berg Kristensen er en ejerleder, som kender sine medarbejdere, og så gør han en dyd ud af at lytte til alle og vise, at alle spiller en vigtig rolle i virksomheden, uanset hvilken rolle man har. Man viser tillid til hinanden, og Jesper er vellidt og empatisk, og så er han ikke bange for at gå forrest og vise, hvilken kultur han vil have i virksomheden, siger Hans Henrik Okstrøm, centerdirektør i Nykredit i Herning.

Hos Dansk Erhverv er direktør for markeder, Gitte Lillelund Bech, enig i, at den rette vinder af Temaprisen 2022 i Midt- og Vestjylland er Jesper Berg Kristensen:

- Jesper Berg Kristensen har både gennem opkøb og organisk vækst vist, at han har formået at videreudvikle RG Rom Gummi, og at han samtidig gør det ved have et så stort fokus på at udvikle sine talenter, er med til at gøre bedriften endnu mere anerkendelsesværdig. Jesper Berg Kristensen har skabt en holdånd, som er med til at løfte virksomheden og gøre den særligt attraktiv for de nuværende og kommende medarbejdere, udtaler Gitte Lillelund Bech.

Artiklen er en del af temaet Navnenyheder.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Næste år satser Roblon på sorte tal
Efter coronalåns udløb: Kurs mod flest konkurser i 12 år
Siemens Gamesa Renewable Energy skal have ny CFO
Karstensens får ja til 130 meter lang tørdok
Ny 3D-print-uddannelse skal hjælpe virksomheder på rette vej
Glunz & Jensen har fundet sin nye topchef
Andre Nordiske Medier
Electronic Supply DK
Building Supply DK
Food Supply DK
Jern & Maskinindustrien
Søfart
PlastForum DK

Send til en kollega

0.079