23948sdkhjf

13 maskiner flytter ind hos RG Rom Gummi

Den vestjyske gummi, plast og skumproducent, RG Rom Gummi, opgraderer igen maskinparken. Denne gang udvider virksomheden deres gummistøbnings-afdeling med otte sprøjtestøbningsmaskiner og fem kompressionspressere.

Maskinerne er en del af det opkøb, RG Rom Gummi foretog den 1. juni 2022, hvor de overtog konkurrenten Olet Industrigummi. Begge virksomheder er stærke indenfor gummistøbning, men Olet Industrigummi har især specialiseret sig indenfor sprøjtestøbte gummiløsninger, og den kompetence glæder RG Rom Gummi sig også til at få in-house i produktionen i Lemvig.

- Vi glæder os meget til at få sat de nye maskiner op og integreret i vores nuværende produktion. Den nye sprøjtestøbnings-afdeling bliver et stærkt supplement til vores kompressionspresser-afdeling. Med kombinationen af de nye maskiner og vores nuværende bevarer vi positionen som værende blandt de mest alsidige in-house producenter af løsninger i gummi, plast og skum, hvor nøgleordene er højeste kvalitet og hurtig levering, fortæller direktør Jesper Berg Kristensen.

Hvorfor sprøjtestøbning?

Selvom RG Rom Gummi, inden overtagelsen af Olet Industrigummi, havde en stor gummistøbningsafdeling, giver det ifølge Jesper Berg Kristensen rigtig god mening at få sprøjtestøbning ind som en del af virksomhedens kompetencer.

- Sprøjtestøbning er en noget anderledes metode til at producere støbte gummiløsninger sammenlignet med kompressionsstøbning. Sprøjtestøbning er ideel til fremstilling af meget store produktserier, hvor kravene til kvalitet og ensartethed er ekstra store - dette kan for eksempel være til fødevareindustrien eller højteknologisk produktion. Det er det, fordi støbningen sker i et lukket system, hvor gummiet sprøjtes ind i formen under tryk, hvilket giver minimal kontakt til miljøet udenfor formen, og dermed minimal forurening af emnet. Vi glæder os meget til at kunne tilbyde de helt nye løsninger som sprøjtestøbning åbner op for, afslutter Jesper Berg Kristensen.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.096