23948sdkhjf

Automatik 2012: Få det store overblik hos Jens S. Transmissioner

Den hæderkronede sjællandske virksomhed har måske messens bedste udsigt med sin placering på første sal.
Onsdag middag lagde Metal Supply’s udsendte medarbejder vejen forbi Jens S. Transmissioners stand i Brøndbyhallen. Her har teknisk salgskonsulent Joakim Schwarck overblik over hele hallen, og den storslåede udsigt over den pulserende messe havde åbenbart trukket nogle kunder væk fra halgulvet. I hvert fald kunne Joakim Schwarck melde om en god første halvdel af Automatik 2012.

- Det har været godt. Vi har nok haft 20-25 seriøse henvendelser, hvor vi især har snakket med kunderne om energioptimering via tandrems-træk, fortæller han.

Miljø-rem og energioptimering
Og netop energi-optimeringen er et af de helt centrale emner på virksomhedens stand, og målet er at overbevise kunderne om, at der er penge at spare ved at gå over til tandrems-træk.

- Vores mål med messen er at få kontakt til nogle kunder, som er lydhøre overfor energioptimering, og så kan vi senere komme ud og tale nærmere med dem om det, fortæller Joakim Schwarck, der også har et andet særligt produkt med til årets messe.

- Vi har taget vores nye generation af kileremme fra Conti med. Det er en rem, der er bygget op uden tilsætningsstoffer og carbon black. I stedet for polyester-snore er den opbygget omkring bomuld. Dermed er det en rigtig miljø-rem, og det er selvfølgelig noget, vi slår på i disse grønne tider, siger han.

Foran 2011
Ishøj-virksomheden kan generelt melde om et godt 2012, selvom der stadig er kunder, der mærker afmatningen.

- Det går godt – vi er en lille smule foran sidste år rent omsætningsmæssigt, forklarer Joakim Schwarck, og slutter:

- Der er dog forskel på, hvordan vores kunder har det, men generelt er der ved at komme gang i den igen. Specielt hos de kunder der eksporterer til den tunge industri, kan vi mærke, at det går opad.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078