23948sdkhjf

Jens S. Transmissioner på opkøb

Jens S. Group, som indgår i Axel Johnson International, har gennem sit datterselskab Jens S. Transmissioner opkøbt Kaltech Gearservice.

Kaltech Gearservice, grundlagt i 1998, er en dansk udbyder af reparationer og vedligeholdelsesservice af gearkasser, koblinger, bremser, pumper og kardanaksler, der bruges i mange forskellige industriapplikationer.

Kaltechs ydelser inkluderer både on-site systematisk vedligehold og reparationstjenester samt maskinbearbejdning, både fræsning, drejning og anden bearbejdning af tunge emner fra deres lokation i Hvidovre uden for København.

Selskabet vil fortsætte under sit nuværende brand og som en separat afdeling under Jens S. Transmissioner og vil blive en del af Jens S. Gruppen. Kaltechs nuværende ejer og direktør, Knud A. Lund, bliver i firmaet og vil forsætte med at udvikle firmaet og ydelserne sammen med Jens S. Group.

- Tilføjelsen af Kaltech med deres uddannede og erfarne medarbejdere og omfattende reparations- og vedligeholdelsesydelser til Jens S. Transmissioner i Danmark er et strategisk meget fint komplement til hele Jens S. Gruppen. Det passer godt ind i vores strategi om at blive en mere holistisk udbyder af tekniske løsninger, siger Johan Benzler, managing director, Jens S. Gruppen.

Med opkøbet når Jens S. Group en omsætning på 0,5 mia. svenske kr., og gruppen udvides til 7 selskaber med 145 medarbejdere.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078