23948sdkhjf

Ny topchef hos Sauer-Danfoss

Eric Alström overtager den 5. oktober posten som chief executive officer hos Sauer-Danfoss fra Sven Ruder.
Sauer-Danfoss meddelte torsdag, at Eric Alström er udnævnt til president, chief executive officer og director pr. 5. oktober 2012. Alström erstatter Sven Ruder, som har meddelt, at han forlader Sauer-Danfoss.

Eric Alström, 46, har over 20 års erfaring fra bilindustrien og har senest været administrerende direktør hos Benteler Automotive, en stor, tysk privatejet virksomhed, som er specialiseret i letvægtschassiser og komponenter til bilindustrien. Før dette bestred Eric Alström adskillige fremtrædende lederstillinger hos General Motors i USA, Asien og Europa. Han vil få ansvar for at fortsætte den positive udvikling af Sauer-Danfoss, som har fundet sted under ledelse af Sven Ruder.

- Jeg er meget glad for at kunne byde Eric velkommen til Sauer-Danfoss. Hans baggrund, og de resultater han har opnået tidligere, gør ham til den ideelle kandidat til at gøre Sauer-Danfoss endnu stærkere og fastholde og udvikle forretningen, siger Jørgen M. Clausen, bestyrelsesformand for Sauer-Danfoss-koncernen.

- Jeg vil også gerne takke Sven for hans bidrag til Danfoss-koncernen gennem 22 år, herunder de seneste fire år hos Sauer-Danfoss. Sven har stået i spidsen for et meget veludført turnaround i Sauer-Danfoss, og han efterlader en stærkere virksomhed, slutter Jørgen M. Clausen.

Eric Alström tiltræder hos Sauer-Danfoss den 10. september som co-president og co-chief executive officer, og han får kontor i Neumünster, Tyskland. For at sikre en optimal ledelsesmæssig overgang vil Sven Ruder stå til rådighed som rådgiver for Eric Alström resten af året.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079