23948sdkhjf

Siemens Gamesa tredobler fabrik

Siemens Gamesa tog onsdag første spadestik til en storstilet udvidelse af koncernens offshore nacellefabrik i Taichung i Taiwan.

Fabrikken er den største af sin slags i Taiwan, og udvidelsen vil mere end tredoble arealet til 90.000 kvadratmeter og ligeledes tredoble antallet af medarbejdere.

Siemens Gamesa bygger blandt andet to nye produktionshaller og et nyt lager.

- Vi er begejstrede for at tredoble vores aktiviteter i Taichung og lede den taiwanske offshore-revolution. Efter at have været til stede lokalt siden vores første offshore-installation i 2016, efterfulgt af åbningen af ​​vores Taipei-kontor i 2017, sætter vi stor pris på den klare pipeline af projekter og synligheden af ​​markedsplaner, som er tilgængelige. Dette giver os som verdens førende producent af havvindmøller mulighed for at foretage solide, langsigtede investeringer. Taiwan og Taichung Harbour har især bevist deres evne til at imødekomme vores ønske om at gøre denne placering til midtpunktet i vores Asien-Stillehavs-offshore-produktionsaktiviteter, sagde Marc Becker, CEO for Siemens Gamesas offshore-forretning, ved ceremonien.

Fabrikken skal have dedikerede produktionslinjer til hub-montage, nacelle backend-montage og slutmontage af naceller inklusive generator-relateret arbejde.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.187