23948sdkhjf

Nyt om navne: Inelco Grinders øger eksport-indsatsen

Med en ny sælger vil Inelco Grinders øge salget, både på de nærliggende eksportmarkeder og på nye markeder.
Inelco Grinders har siden 2010 oplevet stor vækst i omsætningen både i Danmark og ikke mindst på eksportmarkederne, med deres specialslibere til Wolfram elektroder. Derfor er der pr. 1. september ansat en ekstra sælger til at varetage det danske marked, samt de nære eksportmarkeder.

30-årige Claus Pedersen, der får titel af area sales manager, kommer fra en stilling som eksportsælger hos Danish Crane Building. Han er udlært smed og produktionsteknolog, men har de sidste fire år arbejdet med salg og eksport. Han besidder derfor både kendskab til svejsning og salg, og skal dermed styrke Inelco Grinders’ salgsressourcer og bidrage til yderligere udbygning af forhandlernettet. Samtidig vil det give selskabets direktør, Andes Thy, mulighed for at koncentrere sig om nye eksportmarkeder primært udenfor Europa.

Inelco Grinders primære eksportmarked er stadigvæk Tyskland, og derfor deltager de med egen stand på Euroblech 2012, som finder sted i Hannover 23.-27. oktober i år.

- Også i Tyskland er der stort fokus på at nedbringe produktionsomkostningerne for at øge konkurrenceevnen, og derfor bliver der fokuseret meget på automatisering af produktionen. Og da en del af vores slibere bliver solgt til automatiseret svejsning, har vi store forventninger til det tyske marked i fremtiden, udtaler Anders Thy.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172