23948sdkhjf

Nye tider hos metalleverandør: Ansætter kommerciel direktør

Metalservice Horsens A/S ansætter kommerciel direktør.

Stillingen er nyoprettet og indgår som led i den forretningsplan, hvor virksomhedens grundlægger, Peter Gammelby, pr. 1. juli har overdraget sine 51 procent af aktierne til den rustfri stålgrossist, Damstahl A/S.

Det betyder, at Karsten Poulsen i pr. 1. september er tiltrådt som kommerciel direktør hos metalleverandøren, der er specialist i aluminium, kobber, messing og bronze.

- Det er en fornøjelse for mig med ansættelsen af Karsten og Damstahls medejerskab at opleve en tryghed ikke bare for mig, men i særdeleshed også for alle medarbejdere i Metalservice om, at virksomheden køres videre med de samme værdier og på et fagligt absolut velfunderet grundlag, konstaterer Peter Gammelby i en pressemeddelelse.

Han fortsætter som CEO i Metalservice Horsens, indtil den nye organisation er helt på plads.

Det er en fornøjelse for mig med ansættelsen af Karsten og Damstahls medejerskab at opleve en tryghed ikke bare for mig, men i særdeleshed også for alle medarbejdere i Metalservice om, at virksomheden køres videre med de samme værdier og på et fagligt absolut velfunderet grundlag Peter Gammelby, medejer og CEO i Metalservice Horsens

Damstahl: Supplerer godt

Karsten Poulsen har 20 års erfaring fra branchen og træder dermed ind i Metalservice Horsens med indgående viden om netop aluminium og metaller.

Det vækker glæde hos ejeren Damstahl.

- Karsten har stor indsigt i alle kommercielle parametre både på indkøbs- og salgssiden og giver os dermed det bedste grundlag for den proces, vi har indledt med at skabe synergier mellem Damstahls ekspertise inden for rustfrit stål og den verden, som Metalservice Horsens har opereret i siden 1986, siger Michael Lund, der er bestyrelsesmedlem i Metalservice og Group CEO for Damstahl.

Store forventninger

Karsten Poulsen, der er 41 år og bor i Randers, har en bred indsigt i alle kommercielle parametre både på indkøbs- og salgssiden og går ind i sin nye funktion med store forventninger.

- At få muligheden for at indgå i det spændende projekt med at give kunderne fra begge virksomheder adgang til hele produktpaletten – altså one-stop-shopping – inden for rustfrit stål, aluminium og rødmetaller, ser jeg som en uimodståelig udfordring, siger Karsten Poulsen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125