23948sdkhjf

DVI lander sin hidtil største ordre

Med en ordre på 2 mio. kr. har Dansk Varmepumpe Industri netop landet sin hidtil største ordre.
Dansk Varmepumpe Industri A/S, der har hovedsæde i den lille by Barmer vest for Aalborg, har med en ny ordre på to millioner kroner netop landet virksomhedens største ordre nogensinde.

Med ordren skal den nordjyske virksomhed være med til at færdiggøre det 125 mio. kr. dyre byggeri af et unikt vandtrænings- og rehabiliteringscenter, som Egmont Højskolen indledte for godt halvandet år siden.

- Vi skal levere tre 40 kW luft/vand-varmepumper, et 40 kW jordvarmeanlæg samt styring, som kombinerer solvarme, jordvarme, luft/vand-varmepumper og fjernvarme, forklarer projektchef Mads Hougaard fra DVI, og afslører, at selvom underskrifterne på kontrakten er spritnye, så er DVI i fuld gang med at planlægge sin del af det store projekt.

For at være klar til det store projekt, trækker DVI lige nu flere folk ind.

- Vi leder lige nu efter en ny projektleder til at køre lignende sager, så de nuværende har tid til dette projekt, forklarer projektchefen.

En vigtig reference
At Egmont Højskolen har valgt netop DVI som entreprenør på den sidste del af det store projekt betyder meget for den nordjyske virksomhed, der i stigende grad satser på større projekter.

- Det er klart, det betyder noget på bundlinjen, men vigtigst er det, at det betyder noget referencemæssigt for, hvad vi kan få af større sager i fremtiden. Det er en meget vigtig reference for os, siger Mads Hougaard.

Varmepumpevirksomheden, der allerede har positioneret sig blandt de førende virksomheder, når det kommer til salg af varmepumper til private folk, vil fremover satse endnu mere på erhvervskunder.

- Vi har en stor markedsandel i Danmark. Med boligopvarmning er vi i top tre, men erhvervsmæssigt er vi mere spirende i et marked i vækst. Men med tiden skal vi da være den mest betydningsfulde spiller også på erhvervssiden. Vi vil være trendsættende inden for kvalitetsvarmepumpesystemer, lyder det fra projektchefen, der mener, at en væsentlig årsag til, at Egmont Højskolen valgte netop DVI til det pågældende projekt er, at virksomheden allerede har et godt ry i branchen.

- Vi har et godt navn, og der er stor tillid til vores produkter, og så bliver vi anset som en seriøs rådgiver, der bidrager med viden på specialist-niveau til projekternes udvikling, siger Mads Hougaard, og tilføjer:

- Men vi har selvfølgelig også været konkurrencedygtige på prisen. Og så er vi attraktive, fordi vi ikke bare er installatører, men også producent. Vi har mulighed for at levere rådgivning gennem hele processen, så de får en samlet pakke.

Det nye vandtrænings- og rehabiliteringscenter på Egmont Højskolen skal være klar til indvielse 1. november i år.

Om Dansk Varmepumpe Industri
DVI blev grundlagt for 33 år siden af den nuværende direktør Henning Pallesen og beskæftiger i dag omkring 40 personer.

Virksomheden har et stort forhandlernet primært i Danmark og Norge, hvor mellem 70-75 procent af virksomhedens produkter bliver solgt igennem

.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.203