23948sdkhjf

Stifter overdrager livsværk efter 45 år

Efter 45 år i spidsen for Ravnsgaard Smede- og Maskinværksted overdrager stifter Jesper Ravnsgaard tøjlerne ved årsskiftet

Alting har en ende, selv ledelsen af ens livsværk, Ravnsgaard Smede- og Maskinværksted og 25-30 ansatte. Så når stifter Jesper Ravnsgaard senere på året har fejret virksomhedens 45-års jubilæum, er det på tide at overdrage firmaet og drosle ned, skriver Herning Folkeblad.

- Det er da lidt af en proces at skulle give livsværket videre. Når man har haft virksomheden i så lang tid, er der noget, der lige skal om-moduleres på øverste sal. Det er mærkeligt ikke at skulle stå for det hele mere. Men det er vel også naturligt i min alder, at man tænker på at give videre. Det skal jo også ske, inden man ser lyset for enden af tunnelen, siger Jesper Ravnsgaard, der er 68 år, til Herning Folkeblad.

Jesper Ravnsgaard fortsætter dog i virksomheden som projektchef, indtil videre til april 2023. Ravnsgaard Smede- og Maskinværksted er ordrebaseret og laver alt fra specialbyggede trapper i private hjem til ordrer indenfor energisektoren.

Det bliver Christian Reventlow, der overtager Ravnsgaard Smede- og Masinværksted, der samtidig bliver en del af C. N. Reventlow Holding.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.078