23948sdkhjf

Semco Maritime vinder vigtig serviceordre

Semco Maritime skal i 2022-2027 udføre serviceopgaver på havmølleparken Arcadis Ost 1’s offshore substation, som Semco Maritime har været ansvarlig for at designe og implementere alle elektriske systemer til i forbindelse med etableringen.

Havmølleparken forventes ibrugtaget mod udgangen af 2023 og vil bidrage med 257 MW energi til det europæiske netværk.

Kontrakten omfatter planlagt service og vedligehold, fejlrettelser (corrective maintenance) samt 24/7 overvågning og beredskab i forbindelse med eventuelle fejl eller afbrydelser, der kræver øjeblikkelig indsats.

- Vi er glade for at kunne fortsætte det gode samarbejde med Parkwind og ser meget frem til at løfte serviceopgaverne på Arcadis Ost 1 de næste fem år. Vi vil udnytte vores indgående kendskab til projektet og bringe vores teknologiske knowhow, erfaring og kompetencer i spil for at understøtte Parkwinds ambition om at skabe en bæredygtig fremtid, siger senior vice president for Renewables i Semco Maritime, Jacob Øbo Sørensen, i en pressemeddelelse.

Semco Maritime har senest arbejdet for Parkwind i forbindelse med installation af elektriske systemer på den netop installerede offshore substation på Arcadis Ost 1-projektet.

Kontrakten bidrager til realiseringen af Semco Maritimes målsætning om, at serviceforretningen samlet set skal bidrage med 20 procent af koncernens omsætning i 2023.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.141