23948sdkhjf

Danrobotics i svensk samarbejde

Middelfart-virksomheden har indgået et samarbejde med svenske 3DVerkstan Nordic, hvor Danrobotics bliver integrator af 3D-løsninger fra Meltio.

3DVerkstan er en leverandør af løsninger til industriel og erhvervsmæssig 3D-print, og Danrobotics har en omfattende erfaring inden for udvikling og produktion af high-end industrielle robotløsninger.

- Partnerskabet med Danrobotics vil bringe tiltrængt robot AM-kapacitet til Danmark. Med mange års erfaring inden for robotteknologi er Danrobotics den bedste partner for 3DVerkstan, Meltio og danske virksomheder til at bringe 3D-print af metal med industrirobotter til det danske marked. Vi ser frem til at fremvise systemet i september på AM Summit 2022, siger Christian Behrens-Thomsen, country manager for 3DVerkstan Danmark.

Danrobotics har siden 2002 leveret robotløsninger, der varierer fra simpel automatisering til komplekse turnkey-løsninger til hele produktionslinjer, samt service af alle former for robotløsninger. Forretningsområdet spænder bredt fra logistik, montage, produktion og svejserobotautomatisering.

- Partnerskabet er i tråd med Danrobotics' strategi om at styrke vores forretning inden for robotanvendelse med laserproces, såsom lasersvejsning, laserskæring og 3D-print. Meltio passer godt ind i vores portefølje, da det er et innovativt produkt af høj kvalitet, som vil give vores kunder mange nye muligheder. Jeg glæder mig meget til at samle vores kompetencer for at udvikle gode og produktive robotløsninger til 3D-print til vores kunder. Vi tror meget på denne teknologi til for eksempel udvikling af prototyper, produktion af små serier, produktion af reservedele, cladding og modelkonstruktion. Derfor vil vi snart have et demoanlæg opstillet i vores virksomhed, så vi kan vise vores kunder mulighederne. Og vi har allerede flere kunder, der er interesserede i en demonstrations, siger Kim Koertsen, direktør hos Danrobotics.

Partnerskabet mellem 3DVerkstan og Danrobotics er et strategisk partnerskab, da det giver begge virksomheder mulighed for at tilbyde en komplet løsning til markedet. Danrobotics bidrager med sin ekspertise inden for robotautomatisering, mens 3DVerkstan bidrager med sin viden og erfaring inden for 3D-print.

Artiklen er en del af temaet Fremtidens Automation.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Envatek køber to Kalundborgvirksomheder
MAN Energy Solutions indgår partnerskab med universitet
Kina buldrer frem på robotliste
230 mand er i fuld gang på Bladts nye fabrik på Lindø
Stålkæmpe tæt på rekord i turbulent år
Dansk kedelanlæg skal lune i Tromsø
Andre Nordiske Medier
Electronic Supply DK
Building Supply DK
Food Supply DK
Jern & Maskinindustrien
Søfart
PlastForum DK

Send til en kollega

0.094