23948sdkhjf

Formkon på jagt efter international profil

Et stigende salg til udlandet, og et ønske om at fokusere på deres kernekompetencer får nu de tre partnere bag Formkon A/S til at efterlyse en ny frontfigur for virksomheden.
Skive-virksomheden Formkon, der udvikler mekaniske dele, har gennem de seneste år oplevet en stigende efterspørgsel fra de udenlandske markeder, heriblandt især Tyskland. Hele 40 procent af virksomhedens omsætning kommer i dag fra eksportmarkedet, og Formkon forventer yderligere vækst på eksportmarkederne i de kommende år. Den udvikling tager partnerne bag virksomheden nu konsekvensen af.

For at styrke virksomhedens internationale profil er de tre partnere bag Formkon, Lars Høy, Lasse Holmboe og Dan Nielsen, nu gået på jagt efter en administrerende direktør, der med virksomhedens egne ord skal transformere Formkon fra en entreprenørvirksomhed til en vækstvirksomhed.

- Vi har hidtil fordelt ledelsesopgaverne imellem os, hvilket har fungeret fint. Men Formkon beskæftiger i dag 23 medarbejdere og er inde i en eksplosiv udvikling både herhjemme og på eksportmarkederne. Derfor har vi brug for en profil, der kigger struktureret fremad og lægger en klar linje for virksomheden, siger partner Dan Nielsen.

Med ansættelsen af en ny direktør ser de tre partnere frem til at kunne fokusere 100 procent på hver deres kernekompetencer, og de områder de brænder for.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078