23948sdkhjf

Muligt rekordår for GEA

Procesvirksomheden i Søborg er godt på vej til at matche sidste års rekordresultat. Regnskabet for 1. halvår viser fremgang i både omsætning og overskud.
Omsætningen voksede fra 5.103 mio. kr. i 1. halvår 2011 til 5.762 mio. kr. samtidig voksede driftsresultatet fra 322 mio. kr. til 379 mio. kr., skriver JyllandsPosten.

- I en verden af massiv økonomisk ustabilitet er vi naturligvis meget tilfredse med, at vi præsenterer så godt et resultat. Vi er en stærkt teknologidrevet virksomhed med et stort fokus på innovation, og den kombination er der fortsat global efterspørgsel på, siger adm. direktør Anders Wilhjelm til avisen.

Han forklarer endvidere væksten med, at folk skal have noget at drikke og spise uanset om konjunkturerne er gode eller dårlige og med en tilstedeværelse i 40 lande er virksomheden dermed godt repræsenteret på markeder med både tilbagegang og vækst.

Så sent som i maj fik man en ordre på over 500 mio. kr. på verdens største mælkepulverfabrik.

Læs mere: Stor newzealandsk millionordre til GEA

Han siger desuden til JyllandsPosten, at de positive resultater efter 1. halvår, hvor både indtjening og overskud ligger højere end året før, kan pege i retningen af en ny rekord. Men han fastslår, at det endnu er for tidligt at spå om.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078