23948sdkhjf

Investering på 600 millioner kroner skal sikre Dansteel

Stålvalseværket NLMK DanSteel vil med en 600 millioner kroner dyr investering i en 600 ton tung valsestol sikre den fremtidige produktion.
Stålvalseværket DanSteel laver stålplader til den internationale skibsbygningsindustri, kedelproduktion, transportsektoren og vindmølleindustrien. En ny investering i en 600 ton tung valsestol til 600 millioner kroner skal nu sikre virksomhedens produktion et godt stykke ind i fremtiden. Det skriver Frederiksborg Amts Avis ifølge Berlingske Business.

- Valsestolen er et af de vigtigste elementer i produktionen, siger underdirektør i DanSteel, Yury Bokachev, til avisen.

- Med denne investering styrker vi vores position i markedet og sikrer produktionen ind i fremtiden. I går lossede kæmpekranen "Maja" de to nye valsehuse på hver små tre tons i DanSteels havn i Frederiksværk. En valsestol, som der er tale om, når det hele er færdigmonteret, er hjertet i selve pladeværket.

Den nye valsestol vil gøre det muligt for DanSteel at udvide ”varesortimentet" og kapaciteten på DanSteel med plader på fire meter i bredden, som blandt andet bruges til vindmøller, entreprenørmaskiner, skibe og kedler.

Det er tyske SMS Siemag, der har stået for valsestolen, som er bygget i Kina og færdigpudset i Tyskland.

Med den nye valsestol sker der en yderligere automatisering af produktionen; investeringen betyder derfor ikke umiddelbart flere arbejdspladser. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141