23948sdkhjf

Nu har NLMK Dansteel fået ny medejer: Medarbejderne glæder sig

For godt en måned siden indgik den russiske stålkoncern NLMK en aftale med NLMK Belgium Holdings (NBH) om at integrere NLMK Dansteel i det belgiske selskab.

Handlen er nu blevet godkendt af EU’s konkurrencemyndigheder. Det skriver SN.dk.

Det ejerskifte glæder administrerende direktør hos Dansteel , Igor Sarkits, som understreger, at handlen er med til at sikre den danske tilstedeværelse og de 450 arbejdspladser.

Også medarbejderne hos Dansteel er glade.

– Jeg kan mærke på vores medlemmer, at de ser ejerskiftet som kærkomment, så de ikke skal stå til regnskab for det russiske ejerskab og den ballade, som det har medført efter krigen i Ukraine. Det har de i længere tid gerne villet frigive sig fra, siger Max Pedersen, næstformand i 3F Halsnæs-Frederikssund, til SN.dk.

NLMK Belgium Holdings er et joint venture, som NLMK indgik med den belgiske investeringsfond SOGEPA (Société wallonne de Gestion et de Participations S.A) i 2019 med en ejerandel på 49 procent til hver. Det fælles selskab fik ejerskabet over seks af NLMK’s fabrikker i Vesteuropa.

Originalartikel: https://www.sn.dk/halsnaes-kommune/slut-med-russisk-enegang-paa-staalvalsevaerket-nye-ejere-har-koebt-sig-ind/

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093